Η εταιρία

Η εταιρία

Η ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα από το 1987, διατηρώντας ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Επίσης, διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα στις πόλεις της Κοζάνης, Θεσσαλονίκης,  Αθήνας και επεκτείνεται  με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η κατασκευή πρωτοποριακών ξύλινων κουφωμάτων, παραθύρων, πορτών, παντζουριών, ειδικών ξύλινων κατασκευών και επαγγελματικών επίπλων.

Για όλες τις κατασκευές των προϊόντων της προμηθεύεται ξυλεία (μεράντι, πεύκο, δρυς) και επιλεγμένα υλικά (μηχανισμοί, τζάμια, σίτες), τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σύμφωνα με την ειδική σήμανση CE και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, η εταιρία είναι πιστή στην Πολιτική Ποιότητας της και στην δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση όλων των διαδικασιών παραγωγής και παράδοσης των προϊόντων της.

Πολιτική της επιχείρησης είναι η συνεχώς αυξανόμενη ικανοποίηση των πελατών της, για τα προϊόντα και κατασκευές που παράγει καθώς επίσης και η συνεχής αναζήτηση και ικανοποίηση των μελλοντικών αναγκών και προσδοκιών τους. Κύριος στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων. Η Διοίκηση της επιχείρησης μέσω του Δ/Σ δεσμεύεται στην εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους για την επιτυχή λειτουργία του. Αυτό επιτυγχάνεται πρώτον με την στελέχωση από ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος, δεύτερον με την εξασφάλιση πόρων για την επένδυση σε καινούριο μηχανολογικό εξοπλισμό και τρίτον με την λήψη συνεχώς όλων των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή της Πολιτικής και επίτευξης των στόχων της.

Ο κύριος όγκος της παραγωγής των προϊόντων της ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ καλύπτει ανάγκες της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, εξασφαλίζοντας υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ανάλυση καταστημάτων

Οι εκθεσιακοί χώροι που διαθέτει η ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ στην Κοζάνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζουν με τα εξαιρετικά εκθέματα από ξύλινα κουφώματα, εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το έμπειρο και ευγενικό ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει. Αποτελούμενο από επαγγελματίες Μηχανικούς, Τεχνικούς Σύμβουλος και Διακοσμητές παρέχοντας λύσεις σε κάθε τεχνικά, αισθητικά και λειτουργικά θέματα, ώστε ο πελάτης να επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στο χώρο του. Όλα τα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας διαθέτουν τις κατάλληλες  υλικοτεχνικές υποδομές που είναι  απαραίτητες για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε έργου ανεξαρτήτως μεγέθους ή γεωγραφικής τοποθεσίας.

Οικονομικά στοιχεία