Η εταιρία

Η εταιρία

Η ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια, διατηρώντας ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Επίσης, διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και επεκτείνεται με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η κατασκευή πρωτοποριακών ξύλινων κουφωμάτων, παραθύρων, πορτών, παντζουριών, ειδικών ξύλινων κατασκευών και επαγγελματικών επίπλων. Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βατερό Κοζάνης γίνεται η μελέτη, παραγωγή και τελική πιστοποίηση όλων των προϊόντων σύμφωνα με την ειδική σήμανση CE και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015. Η προσεγμένη συσκευασία και οι ειδικές παλέτες μεταφοράς με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας και μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθιστούν ασφαλή την παράδοση των προϊόντων στο χώρο του πελάτη. Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων και όλων των λοιπών προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένους συνεργάτες.

Το μόνιμο επιστημονικό προσωπικό μας που απαρτίζεται από Μηχανικούς, Τεχνικούς συμβούλους και Διακοσμητές παρέχει τεχνικές και διακοσμητικές λύσεις σύμφωνα με το χώρο και τις επιθυμίες του πελάτη.

Για όλες τις κατασκευές των προϊόντων της προμηθεύεται ποιοτική ξυλεία (μεράντι, πεύκο, δρυς) και επιλεγμένα άριστης ποιότητας υλικά (μηχανισμοί, τζάμια, σίτες) τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η Διοίκηση της επιχείρησης μέσω του Δ/Σ δεσμεύεται στην εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους για την επιτυχή λειτουργία του. Στο πλαίσιο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τον επιστημονικό και παραγωγικό ιστό χαρακτηρίζεται από μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος. Η εξασφάλιση πόρων για την επένδυση σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και η λήψη συνεχώς όλων των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας καθιστούν την ΒΙΕΚΚΟ Α.Ε. μια επιλογή ζωής.

Η ΒΙΕΚΚΟ καλύπτει τις ανάγκες της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μόνιμες και εξοχικές κατοικίες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο χώρο, εξασφαλίζοντας υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 132890136000

Ανάλυση καταστημάτων

Οι εκθεσιακοί χώροι που διαθέτει η ΒΙΕΚΚΟ στην Κοζάνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζουν με τα εξαιρετικά εκθέματα από ξύλινα κουφώματα, εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το έμπειρο και ευγενικό ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει. Αποτελούμενο από επαγγελματίες Μηχανικούς, Τεχνικούς Σύμβουλος και Διακοσμητές παρέχοντας λύσεις σε κάθε τεχνικά, αισθητικά και λειτουργικά θέματα, ώστε ο πελάτης να επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στο χώρο του. Όλα τα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας διαθέτουν τις κατάλληλες  υλικοτεχνικές υποδομές που είναι  απαραίτητες για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε έργου ανεξαρτήτως μεγέθους ή γεωγραφικής τοποθεσίας.