ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευασμένες με αφοσίωση στην ποιότητα, οι ειδικές κατασκευές της ΒΙΕΚΚΟ προσφέρουν γοητεία και σταθερότητα. Υιοθετώντας παραδοσιακούς ή μοντέρνους σχεδιασμούς για κάθε ξεχωριστή περίπτωση, η ποικιλία των πιθανών συνδυασμών είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

PRODUCTS 100% MADE IN GREECE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τρικολλητή ξυλεία άριστης ποιότητας
 • Διατομή 68mmX84mm (BASIC), 78mmX80mm (SLIM) και 91mmX93mm (EXCELLENCE)
 • Ξυλεία Μεράντι , Σουηδικό, Δρύς
 • Περιμετρικά λάστιχα στο φύλλο & στη κάσα
 • Διπλοί πιστοποιημένοι υαλοπίνακες
 • Ρυθμιζόμενοι μηχανισμοί με περιμετρικό κλείδωμα
 • Νεροσταλλάκτης από ανοδειωμένο αλουμίνιο με λάστιχο
 • Βαφή με οικολογικά και υδατοδιαλυτά χρώματα
 • Παραδίδεται με πόμολο σε διαφορετικούς χρωματισμούς

ΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 • Τοξωτά
 • Φινιστρίνι
 • Τραπέζια
 • Καμπύλα
 • Τρίγωνα- Πολύγωνα
 • Παραλληλόγραμμα 
 • Σταθερό, Μονόφυλλο, Δίφυλλο κλπ.
 • Αμερικάνικο παράθυρο
 • Σύνθετες κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές ΒΙΕΚΚΟ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις βάσει των σχεδίων και αναγκών του κάθε πελάτη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΙΕΚΚΟ

Εφόσον οι συμβατικές κατασκευές δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας και ονειρεύεστε κάποιο πολύ ξεχωριστό design για τα ξύλινα κουφώματα σας, η ΒΙΕΚΚΟ είναι στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση του οράματός σας, πληρώντας πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

Η πολυετής εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι, μια φανταστική ιδέα σε συνδυασμό με την καθοδήγηση της τεχνογνωσίας, την οποία κατέχει το εξιδικευμένο προσωπικό μας, παράγουν μοναδικά αποτελέσματα.
Κάθε project είναι μια ευκαιρία, να δημιουργήσουμε μαζί σας κάτι ανεπανάληπτο και να κάνουμε την έμπνευσή σας πράξη.

Διατηρώντας πάντα τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και μας κατατάσσουν στην κορυφή της κατασκευαστικής βιομηχανίας εδώ και χρόνια, προσαρμόζουμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας τα σχέδια, τις διαστάσεις, αλλά και κάθε άλλη παράμετρο που μας δίνει το ξύλο, ως υλικό.

ΒΑΨΙΜΟ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αυτή είναι η μοναδικότητα του ξύλου, το προνόμιο να είναι πλήρως επεξεργάσιμο, από άποψη χρώματος και να μπορεί να δημιουργήσει σχήματα, με γωνίες ή καμπύλες, μικρότερα ή μεγαλύτερα και με μοντέρνα ή πιο συντηρητική μορφή, πάντα με τα πλεονεκτήματα της φυσικής μόνωσης.

Τα ενεργειακά ξύλινα κουφώματα της ΒΙΕΚΚΟ, προσφέρουν εξαιρετική μόνωση από το κρύο τον χειμώνα και διατηρούν την δροσιά του εσωτερικού σας χώρου το καλοκαίρι, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό, μειώνοντας έτσι και το ενεργειακό κόστος.

Ταυτόχρονα, είναι ιδανικά για πελάτες που θέλουν να δώσουν έμφαση και στην ηχομόνωση των ακινήτων τους, αφού το ξύλο έχει προστατευτικό χαρακτήρα, ενάντια στην ηχορύπανση.

DESIGN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Ενδεικτικά παραδείγματα από project, όπου έχρηζαν της δημιουργικής μας προσαρμογής στο όραμα του πελάτη, αποτέλεσαν οι λεπτομέρειες στα κουφώματα των έργων μας, στο Aeonic Hotel και στο Panoptis Escape στη Μύκονο. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, με την πρόοδο και την αέναη εξέλιξη του design, οι ευκαιρίες για τέτοια έργα ολοένα και αυξάνονται.

Από αμερικανικά ή τοξωτά παράθυρα, έως και πανέμορφες ειδικές κατασκευές, που εκμεταλλεύονται τις καμπύλες του χώρου σας ή παίζουν με περιστροφές σε κάθετο ή οριζόντιο άξονα, η τεχνογνωσία μας διαρκώς ανεβαίνει επίπεδα, για να στηρίξει τις ιδέες και τα πλάνα, για τα οποία θα μας εμπιστευτείτε.

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Τοποθεσία: Ναύπλιο Έτος: 2009 Το ξενοδοχείο Grand Sarai βρίσκεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου. Όντας κάποτε το πρώτο Ελεγκτικό Συνέδριο του Νεότερου Ελληνικού κράτους, μεταμορφώθηκε σε ένα ξενοδοχείο μοντέρνας αισθητικής, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2002 To Myconian Imperial είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο. Χτισμένο πάνω από την παραλία Ελιά, με την αρχιτεκτονική του να ταιριάζει απόλυτα στο μυκονιάτικο τοπίο. Ένα ξενοδοχείο τέτοιου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Anax Hotel - Μύκονος

Anax Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Άγιος Ιωάννης, Μύκονος To Anax Resort & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στη Μύκονο. Το Anax Hotel έχει τη κατάλληλη τοποθεσία για να απολαύσετε μία ξεκούραστη άλλα παράλληλα κοσμοπολίτικη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AG Villa Mati - Μύκονος

AG Villa Mati - Μύκονος

Τοποθεσία: Φτελιά, Μύκονος Ένα από τα project που αναλάβαμε στην Μύκονο ήταν η κατασκευή και η τοποθέτηση κουφωμάτων στην AG Villas. Το συγκρότημα των βιλών έχουν φτιαχτεί κοντά στη πανέμορφη παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου. Με τις ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Helia Luxury Apartments - Θάσος

Helia Luxury Apartments - Θάσος

Τοποθεσία: Θάσος Έτος: 2022 Το Helia Luxury Apartments βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Θάσου. Μέσα από το κομψά διαμερίσματα με την μοντέρνα αισθητική που παρέχουν, ένας επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει απόλυτα και να απολαύσει μία μαγευτική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Utopia - Μύκονος

Myconian Utopia - Μύκονος

Τοποθεσία: Ελιά, Μύκονος Έτος: 2013 Το Myconian Utopia είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στη Μύκονο. Η κυκλαδίτικη αισθητική και ο μοντέρνος σχεδιασμός του ξενοδοχείου το κάνουν τον κατάλληλο προορισμό για όποιον θέλει να ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message