ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

H BIEKKO κατασκευάζει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα υψηλού επιπέδου με μεράκι και αφοσίωση και εφαρμόζει τη μακροχρόνια εμπειρία της με σκοπό την ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
& ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Τα ξύλινα παράθυρα αποτελούν σημαντικό χαρακτηριστικό της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.

Πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στις Κυκλάδες, καθώς και νεοκλασικά κτίρια σε όλη την επικράτεια έχουν συνεργαστεί με τη ΒΙΕΚΚΟ για να ενσωματώσουν ξύλινα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας στον σχεδιασμό τους, είτε διατηρώντας έναν παραδοσιακό χαρακτήρα, είτε επιλέγοντας πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και τύπους design.

Μεταξύ αυτών κάποια από τα έργα μας είναι, για παράδειγμα, το Mykonos Riviera Hotel & Spa και το Myconian Utopia στη Μύκονο, το Grand Hotel Sarai στο Ναύπλιο και Monopatia Mountain Resort στα Ζαγοροχώρια.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Το ξύλο, ως κατασκευαστικό υλικό, έχει ιστορία.

Η διαχρονική επιλογή των ανθρώπων να ξεχωρίζουν το ξύλο ως αναπόσπαστο κομμάτι των προσωπικών και επαγγελματικών χώρων τους δεν βασίζεται αποκλειστικά στην φυσική και ζεστή του εμφάνιση.

Εστιάζουμε στα ξύλινα κουφώματα, γιατί το ξύλο είναι οικολογικό, ισχυρό και εντυπωσιακό ως υλικό. 

Μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τα σχήματα και τις διαστάσεις με εφαρμογές σε πολυάριθμες κατηγορίες design, ενώ με ελάχιστη φροντίδα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα ξύλινα κουφώματα προσαρμόζονται εύκολα λόγω της δεκτικότητας τους σε βαφές, ενώ συμφέρουν και για άλλους εξίσου πρακτικούς λόγους.

ΞΥΛΟ
ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ

Η απόδοση του ξύλου ως φυσικού μονωτή, επειδή είναι υψηλή στο κομμάτι της θερμοκρασίας, το ανεβάζει στις καλύτερες επιλογες όσον αφορά την αποφυγή μεγάλων εξόδων στον τομέα της ενέργειας.

Προστατεύει όχι μόνο από τη ζέστη, αλλά και το κρύο, σε αντίθεση με άλλα μονωτικά υλικά, όπως τα κουφώματα αλουμινίου ή PVC που δεν ανταποκρίνονται εξίσου καλά και στις δύο περιπτώσεις.

Αποτελεί, την ίδια στιγμή, άριστο μονωτή και για τον ήχο, μειώνοντας την ηχορύπανση εντός και εκτός του χώρου σας.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα ξύλινα κουφώματα στηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς το ξύλο ανήκει στα ανανεώσιμα υλικά και έχει μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Τοποθεσία: Άνω Πεδινά- Ζαγοροχώρια Έτος: 2010 Ο ξενώνας Monopatia Resort βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά στο κέντρο του Ζαγορίου, κοντά στο φαράγγι του Βίκου. Ο ξενώνας έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πέτρινη αισθητική που το ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Zagori Suites - Βίτσα

Zagori Suites - Βίτσα

Τοποθεσία: Βίτσα- Ζαγοροχώρια Έτος: 2011 Το Zagori Suites, είναι ένα Luxury Boutique Hotel στη Βίτσα του Κεντρικού Ζαγορίου. Σε απόσταση αναπνοής από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, με εφτά πολυτελής σουίτες με ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Τοποθεσία: Ελάτη- Ζαγόρι Έτος: 2013 Tο Ξενοδοχείο Αθηνά βρίσκεται στο χωριό Ελάτη στο Ζαγόρι, μέσα σε ένα κατάμεστο δάσος. Tο ξενοδοχείο αποτελείται από τρία κτίρια, με δώδεκα δωμάτια τα οποία είναι κατάλληλα για μία οικογένεια.  Στο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Τοποθεσία: Ναύπλιο Έτος: 2009 Το ξενοδοχείο Grand Sarai βρίσκεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου. Όντας κάποτε το πρώτο Ελεγκτικό Συνέδριο του Νεότερου Ελληνικού κράτους, μεταμορφώθηκε σε ένα ξενοδοχείο μοντέρνας αισθητικής, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2002 To Myconian Imperial είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο. Χτισμένο πάνω από την παραλία Ελιά, με την αρχιτεκτονική του να ταιριάζει απόλυτα στο μυκονιάτικο τοπίο. Ένα ξενοδοχείο τέτοιου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Anax Hotel - Μύκονος

Anax Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Άγιος Ιωάννης, Μύκονος To Anax Resort & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στη Μύκονο. Το Anax Hotel έχει τη κατάλληλη τοποθεσία για να απολαύσετε μία ξεκούραστη άλλα παράλληλα κοσμοπολίτικη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ