ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΣΥΡΟΜΕΝΑ

Η ΒΙΕΚΚΟ κατασκευάζει ξύλινα συρόμενα κουφώματα, με χαρακτηριστικά την ανθεκτικότητα και την λειτουργικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η άρτια αισθητική του ξύλου. Η αφοσίωση, η εμπειρία μας, το μεράκι και η προτεραιότητα που δίνουμε στις απαιτήσεις του πελάτη, μας ξεχωρίζουν.

PRODUCTS 100% MADE IN GREECE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τρικολλητή ξυλεία άριστης ποιότητας
 • Διατομή 68mmX84mm (BASIC), 80mmX78mm (SLIM) και 91mmX93mm (EXCELLENCE)
 • Ξυλεία Μεράντι , Σουηδικό, Δρύς
 • Περιμετρικά λάστιχα στο φύλλο & στη κάσα
 • Διπλοί πιστοποιημένοι υαλοπίνακες
 • Ρυθμιζόμενοι μηχανισμοί με περιμετρικό κλείδωμα
 • Νεροσταλλάκτης από ανοδειωμένο αλουμίνιο με λάστιχο
 • Ταμπλάς από κόντρα πλακέ θαλάσσης 30mm ή με τραβέρσες στο κάτω μέρος
 • Βαφή με οικολογικά και υδατοδιαλυτά χρώματα
 • Παραδίδεται με πόμολο σε διαφορετικούς χρωματισμούς

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 • Σταθερό, Μονόφυλλο, Δίφυλλο κλπ.
 • Συρόμενο
 • Σύνθετη κατασκευή π.χ. συρόμενο με σταθερά φύλλα
 • Φεγγίτη στο πάνω μέρος
 • Δυνατότητα επιλογής καϊτιών στο φύλλο του υαλοπίνακα

Οι ξύλινες συρόμενες μπαλκονόπορτες ΒΙΕΚΚΟ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση άριστης λειτουργίας. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις βάσει των σχεδίων και αναγκών του κάθε πελάτη.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Τα ξύλινα κουφώματα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους πελάτες επιθυμούν υψηλή αισθητική για το χώρο τους εκτιμώντας τον αρχοντικό χαρακτήρα που προσδίδει το ξύλο.Τα ξύλινα συρόμενα κουφώματα της ΒΙΕΚΚΟ, συνδυάζουν την ευκολία των συρόμενων μπαλκονόπορτων, με τα πιο αυθεντικά και φυσικά στοιχεία του ξύλου, σε όποια απόχρωση επιλέξετε.

Οι συρόμενες μπαλκονόπορτες είναι κουφώματα, τα οποία έχουν έναν οδηγό που τους επιτρέπει να γλιστρούν με άνεση από τη μία πλευρά στην άλλη και πίσω.

Τα ξύλινα συρόμενα κουφώματα, προσφέρουν μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση, με εξαιρετική λειτουργικότητα. Συνεπώς, αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές, για χώρους που έχουν μοντέρνο design και προτεραιότητα την πρακτικότητα.

Το ξύλο ως υλικό θεωρείται το πιο αισθητικά ευχάριστο από όλα τα υλικά κατασκευής κουφωμάτων και δίνει ένα φυσικό, ζεστό φινίρισμα που είναι αδύνατο να αναπαραχθεί με οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Στην περίπτωση που σκέφτεστε, να αντικαταστήσετε παλιά ξύλινα κουφώματα ή δεν έχετε αποφασίσει, ποια κουφώματα πρέπει να επιλέξετε για μία νέα κατασκευή, ίσως να αναρωτηθείτε, αν θα ταίριαζαν στο χώρο σας τα συρόμενα ξύλινα κουφώματα της ΒΙΕΚΚΟ.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Από άποψη πρακτικότητας, υπάρχουν κάποια κριτήρια που πληρούνται σε μέγιστο βαθμό, από τα συρόμενα ξύλινα κουφώματα.

Ξεκινώντας με βασικό κριτήριο τη διαρρύθμιση του χώρου σας, οι συρόμενες μπαλκονόπορτες είναι πολύ πιο πρακτικές, σε περίπτωση που θέλετε να καλύψετε μεγάλα ανοίγματα, ειδικά πάνω από 1.70m πλάτος, όχι μόνο για αισθητικούς, αλλά και για λειτουργικούς λόγους.

Σε δεύτερο πλάνο, αν πρόκειται για έναν χώρο που έχει ανάγκη το φυσικό φως, τα μεγάλα τζάμια των συρόμενων μπαλκονόπορτων παρέχουν ανεμπόδιστη θέα έξω και διαχέουν το φυσικό φως, κάνοντας ταυτόχρονα τον εσωτερικό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, ευάερος και ευήλιος.

Επιπλέον, αν έχετε ένα χώρο με περιορισμένη δυνατότητα αερισμού,τα συρόμενα κουφώματα μπορούν να αναβαθμίσουν την ατμόσφαιρα του χώρου σας, αφού ανοίγουν πλήρως και προσφέρουν άφθονο αέρα.

Εν κατακλείδι, αποτελούν την ιδανική επιλογή για περιπτώσεις, οι οποίες έχουν ως προτεραιότητα την εξοικονόμηση χώρου, καθώς σε αυτό το κομμάτι οι συρόμενες μπαλκονόπορτες εξυπηρετούν περισσότερο σε σχέση με τις ανοιγόμενες.

ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα ενεργειακά ξύλινα κουφώματα της ΒΙΕΚΚΟ, ανεξαρτήτου κατασκευής, παρέχουν εξαιρετική μόνωση, όσον αφορά στη θερμοκρασία εντός του χώρου σας και στην απομόνωση των εξωτερικών ήχων.

Το ξύλο προσφέρει φυσική μόνωση, σε αντίθεση με τα κουφώματα αλουμινίου ή τα κουφώματα PVC. Οι προαναφερόμενες ιδιότητες του, συνδράμουν στην εξοικονόμηση του ενεργειακού κόστους, με  μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή.

Μια παράμετρος που επίσης, πιθανόν αφορά στις κατασκευαστικές σας επιλογές, είναι πως τα ξύλινα κουφώματα, είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2002 To Myconian Imperial είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο. Χτισμένο πάνω από την παραλία Ελιά, με την αρχιτεκτονική του να ταιριάζει απόλυτα στο μυκονιάτικο τοπίο. Ένα ξενοδοχείο τέτοιου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AG Villa Mati - Μύκονος

AG Villa Mati - Μύκονος

Τοποθεσία: Φτελιά, Μύκονος Ένα από τα project που αναλάβαμε στην Μύκονο ήταν η κατασκευή και η τοποθέτηση κουφωμάτων στην AG Villas. Το συγκρότημα των βιλών έχουν φτιαχτεί κοντά στη πανέμορφη παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου. Με τις ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Helia Luxury Apartments - Θάσος

Helia Luxury Apartments - Θάσος

Τοποθεσία: Θάσος Έτος: 2022 Το Helia Luxury Apartments βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Θάσου. Μέσα από το κομψά διαμερίσματα με την μοντέρνα αισθητική που παρέχουν, ένας επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει απόλυτα και να απολαύσει μία μαγευτική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Villa Collection - Μύκονος

Myconian Villa Collection - Μύκονος

Τοποθεσία: Ελιά, Μύκονος Έτος: 2012 Το Myconian Villa είναι ένα 5 αστέρων ξενοδοχείο στην Μύκονο. Η κυκλαδίτικη αισθητική του και ο πολυτελής σχεδιασμός του ξενοδοχείου έχει αναθεωρήσει το τι σημαίνει πολυτελής διαμονή. Για το Myconian ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Utopia - Μύκονος

Myconian Utopia - Μύκονος

Τοποθεσία: Ελιά, Μύκονος Έτος: 2013 Το Myconian Utopia είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στη Μύκονο. Η κυκλαδίτικη αισθητική και ο μοντέρνος σχεδιασμός του ξενοδοχείου το κάνουν τον κατάλληλο προορισμό για όποιον θέλει να ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Royal - Μύκονος

Myconian Royal - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2000 Το Myconian Royal είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στη Μύκονο. H πέτρινη αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του, που είναι ο τέλειος συνδυασμός της παλιάς και νέας εποχής, το κάνουν να ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message