ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Ξύλινα ενεργειακά παράθυρα υψηλού επιπέδου που κατασκευάζονται με μεράκι, αφοσίωση και μόνο σκοπό να προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση και αισθητική, διασφαλίζοντας άριστες αποδόσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.Τα προϊόντα της ΒΙΕΚΚΟ κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε έργου και πελάτη μας.

PRODUCTS 100% MADE IN GREECE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τρικολλητή ξυλεία άριστης ποιότητας 
 • Διατομή 68mmX84mm (BASIC), 80mmX78mm (SLIM) και 91mmX93mm (EXCELLENCE)
 • Ξυλεία Μεράντι , Σουηδικό, Δρύς 
 • Περιμετρικά λάστιχα στο φύλλο & στη κάσα 
 • Διπλοί πιστοποιημένοι υαλοπίνακες
 • Ρυθμιζόμενοι μηχανισμοί με περιμετρικό κλείδωμα
 • Μονοκόμματο σύρτη στο 2ο φύλλο
 • Νεροσταλλάκτης από ανοδειωμένο αλουμίνιο με λάστιχο
 • Βαφή με οικολογικά και υδατοδιαλυτά χρώματα
 • Παραδίδεται με πόμολο σε διαφορετικούς χρωματισμούς

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 • Ανοιγόμενο - Ανακλινόμενο 
 • Σταθερό, Μονόφυλλο, Δίφυλλο κλπ. 
 • Συρόμενο
 • Σύνθετη κατασκευή π.χ. ανοιγόμενο με σταθερά φύλλα 
 • Φεγγίτη στο πάνω ή κάτω μέρος
 • Δυνατότητα επιλογής καϊτιών στο φύλλο του υαλοπίνακα 

Τα ξύλινα παράθυρα ΒΙΕΚΚΟ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση άριστης λειτουργίας. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις βάσει των σχεδίων και αναγκών του κάθε πελάτη.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ 

Τα ξύλινα κουφώματα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους πελάτες επιθυμούν να ενισχύσουν την αισθητική των χώρων τους και να αναβαθμίσουν είτε τις προσωπικές τους κατοικίες είτε τον επαγγελματικό τους χώρο προσθέτοντας πιο αυθεντικά και φυσικά στοιχεία. Το ξύλο θεωρείται ως το πιο αισθητικά ευχάριστο από όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή παραθύρων και δίνει ένα φυσικό, ζεστό φινίρισμα που είναι αδύνατο να αναπαραχθεί με οποιοδήποτε άλλο υλικό.

ΒΑΨΙΜΟ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μια παράμετρος που επίσης παίζει ρόλο στην επιλογή υλικού για τον χώρο σας είναι τα μακροπρόθεσμα αισθητικά και πρακτικά πλεονεκτήματα. Τα ξύλινα κουφώματα είναι επίσης ιδιαίτερα δεκτικά σε βαφές, παρέχοντας χρωματική ευελιξία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Τα ξύλινα παράθυρα μπορούν να προσθέσουν αξία στον χώρο σας. Τα σωστά φροντισμένα ξύλινα παράθυρα είναι πιο ανθεκτικά από οποιοδήποτε άλλο υλικό, κάτι που τους δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής και μειώνει την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις.

Ταυτόχρονα, είναι αποδοτικότερα από ενεργειακή άποψη και μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εξόδων ενέργειας. Το ξύλινο πλαίσιο λειτουργεί ως σπουδαία φυσική μόνωση, διατηρώντας τη ζεστασιά μέσα και τον κρύο αέρα έξω, ακόμη και τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα. Επιπλέον, τα ξύλινα κουφώματα απορροφούν καλύτερα τον ήχο, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην ηχομόνωση του χώρου.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα ξύλινα κουφώματα στηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς το ξύλο ανήκει στα ανανεώσιμα υλικά και έχει μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η ΒΙΕΚΚΟ προσφέρει υψηλής ποιότητας και αισθητικής κατασκευές, οι οποίες ταιριάζουν και αναδεικνύουν μοναδικά το όραμα και τον χώρο του κάθε πελάτη.

Προσφέρουμε ενεργειακά παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα, όπως αυτά του έργου μας στο Hotel Athina στην Ελάτη, και ενεργειακά σύγχρονα κουφώματα που ακολουθούν σύγχρονα και καινοτόμα πρότυπα βιωσιμότητας και αισθητικής, όπως εκείνα που μπορεί κανείς να βρει στη συνεργασία μας με την AG Villa Mati στη Μύκονο.

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Τοποθεσία: Άνω Πεδινά- Ζαγοροχώρια Έτος: 2010 Ο ξενώνας Monopatia Resort βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά στο κέντρο του Ζαγορίου, κοντά στο φαράγγι του Βίκου. Ο ξενώνας έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πέτρινη αισθητική που το ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Zagori Suites - Βίτσα

Zagori Suites - Βίτσα

Τοποθεσία: Βίτσα- Ζαγοροχώρια Έτος: 2011 Το Zagori Suites, είναι ένα Luxury Boutique Hotel στη Βίτσα του Κεντρικού Ζαγορίου. Σε απόσταση αναπνοής από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, με εφτά πολυτελής σουίτες με ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Τοποθεσία: Ελάτη- Ζαγόρι Έτος: 2013 Tο Ξενοδοχείο Αθηνά βρίσκεται στο χωριό Ελάτη στο Ζαγόρι, μέσα σε ένα κατάμεστο δάσος. Tο ξενοδοχείο αποτελείται από τρία κτίρια, με δώδεκα δωμάτια τα οποία είναι κατάλληλα για μία οικογένεια.  Στο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Τοποθεσία: Ναύπλιο Έτος: 2009 Το ξενοδοχείο Grand Sarai βρίσκεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου. Όντας κάποτε το πρώτο Ελεγκτικό Συνέδριο του Νεότερου Ελληνικού κράτους, μεταμορφώθηκε σε ένα ξενοδοχείο μοντέρνας αισθητικής, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2002 To Myconian Imperial είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο. Χτισμένο πάνω από την παραλία Ελιά, με την αρχιτεκτονική του να ταιριάζει απόλυτα στο μυκονιάτικο τοπίο. Ένα ξενοδοχείο τέτοιου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Anax Hotel - Μύκονος

Anax Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Άγιος Ιωάννης, Μύκονος To Anax Resort & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στη Μύκονο. Το Anax Hotel έχει τη κατάλληλη τοποθεσία για να απολαύσετε μία ξεκούραστη άλλα παράλληλα κοσμοπολίτικη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message