ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΣΚΙΑΔΙΑ

Η ΒΙΕΚΚΟ κατασκευάζει ξύλινα εσωτερικά σκιάδια υψηλού επιπέδου με γνώμονα την ποιότητα και την ανθεκτικότητα, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της ως κορυφαία κατασκευαστική βιομηχανία για να δημιουργήσει κατασκευές που θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

PRODUCTS 100% MADE IN GREECE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μασίφ ξυλεία ή κόντρα πλακέ άριστης ποιότητας
 • Διατομή μασίφ 22mm ή κ.πλακέ 25mm
 • Ξυλεία Μεράντι, Σουηδικό, Δρύς
 • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες
 • Μεταλλικό κλείστρο ή μαγνητικό
 • Βαφή με οικολογικά και υδατοδιαλυτά πιστοποιημένα χρώματα

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΣΚΙΑΔΙΩΝ

 • Ισιο
 • Ταμπλάδωτό
 • Ραμποτέ
 • Σκαφτό ταμπλαδωτό
 • Δυνατότητα κατασκευής σχεδίου επιλογής

Τα ξύλινα εσωτερικά σκιάδια ΒΙΕΚΚΟ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις βάσει των σχεδίων και αναγκών του κάθε πελάτη.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ταιριάζουν καλύτερα σε ευρύχωρες αίθουσες και δωμάτια, αφού εξ ορισμού απαιτούν επιπλέον χώρο όσο είναι ανοιχτά, επομένως προτείνονται κυρίως σε περιπτώσεις που ένας χώρος έχει την άνεση να φιλοξενήσει την ξύλινη αυτή κατασκευή χωρίς να παρεμποδίζονται οι λειτουργικές του ανάγκες.

Η λειτουργικότητα τους σε σχέση με τα εξωτερικά παντζούρια δεν υστερεί σε τίποτα από άποψη ελέγχου του υπερβολικού φωτός, ενώ για όσους δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση στοιχεία διακόσμησης όπως οι κουρτίνες, είναι μια πολύ βολική και ιδιαίτερη επιλογή.

Παράλληλα προσθέτουν αγοραστική αξία μακροπρόθεσμα σε όποιον χώρο επιλέγετε να τα εγκαταστήσετε.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ

Όπως όλα τα προϊόντα της ΒΙΕΚΚΟ, τα σκιάδια της προσφέρουν σπουδαία μόνωση από τις πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, σε αντίθεση με αντίστοιχα παντζούρια αλουμινίου ή PVC.

Η φυσική μόνωση που εξασφαλίζει κάθε κατασκευή μας από ξύλο, σας βοηθά να μειώσετε μακροπρόθεσμα τις ενεργειακές σας ανάγκες και δαπάνες, αφού η θερμοκρασία εντός του χώρου σας θα διατηρείται σταθερή πιο εύκολα.

Επιπλέον, το ξύλο αποτελεί υλικό με άριστη απόδοση σε σχέση με την ηχομόνωση και τη λειτουργικότητα του για χώρους σε πυκνοκατοικημένες ή θορυβώδεις γειτονιές.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ

Εάν είστε ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά ζητήματα και σας ενδιαφέρει να μειώσετε, όσο το δυνατόν περισσότερο το αποτύπωμα άνθρακα των κατασκευαστικών σας επιλογών, το ξύλο αποτελεί το ιδανικό υλικό για σας.

Τα προϊόντα της ΒΙΕΚΚΟ, χρησιμοποιώντας το ξύλο, είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον και προωθούν την καλύτερη διαχείριση των δασικών πόρων.

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Τοποθεσία: Άνω Πεδινά- Ζαγοροχώρια Έτος: 2010 Ο ξενώνας Monopatia Resort βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά στο κέντρο του Ζαγορίου, κοντά στο φαράγγι του Βίκου. Ο ξενώνας έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πέτρινη αισθητική που το ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Villa in Mykonos

Villa in Mykonos

Τοποθεσία: Μύκονος Η ΒΙΕΚΚΟ μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι και μεμονωμένες ιδιόκτητες βίλες. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας ανάλαβε την τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AG Villa Mati - Μύκονος

AG Villa Mati - Μύκονος

Τοποθεσία: Φτελιά, Μύκονος Ένα από τα project που αναλάβαμε στην Μύκονο ήταν η κατασκευή και η τοποθέτηση κουφωμάτων στην AG Villas. Το συγκρότημα των βιλών έχουν φτιαχτεί κοντά στη πανέμορφη παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου. Με τις ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AG Villas Gaia & Uranos - Μύκονος

AG Villas Gaia & Uranos - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Η βίλα Gaia και Uranos ανήκουν στο συγκρότημα βιλών της AG Villas στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου. Η σύγχρονη κυκλαδίτικη αισθητική τους και η ιδανική τους τοποθεσία στο νησί, κάνουν τις βίλες αυτές τον κατάλληλο προορισμό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bulgari Hotel - Ιωάννινα

Bulgari Hotel - Ιωάννινα

Τοποθεσία: Ιωάννινα Το ξενοδοχείο Bulgari βρίσκεται εντός του κέντρου της ιστορικής πόλης στο Κάστρο των Ιωαννίνων. Έχοντας δύο κτίρια που ενώνονται τα οποία οδηγούν σε μία εντυπωσιακή εσωτερική αυλή, είναι το κατάλληλο μέρος για να ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bonjoe Homes & Villas - Μύκονος

Bonjoe Homes & Villas - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Στα περίχωρα της Χώρας της Μυκόνου βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Bonzoe. Με 7 βίλες προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις που χρειάζεται για να νιώσει οικεία και άνετα. Για το Bonjoe Homes & Villas, η εταιρεία ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message