ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 24610 95521

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

Ξύλινες ενεργειακές εξώπορτες υψηλού επιπέδου με άριστες επιδόσεις ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και υψηλού επιπέδου ασφάλεια. Τα προϊόντα της ΒΙΕΚΚΟ κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε έργου και πελάτη μας με αφορίωση και μεράκι. 

PRODUCTS 100% MADE IN GREECE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τρικολλητή ξυλεία άριστης ποιότητας
 • Διατομή 68mmX84mm
 • Ξυλεία Μεράντι , Σουηδικό, Δρύς
 • Περιμετρικά λάστιχα στο φύλλο & στη κάσα
 • Ρυθμιζόμενοι σκαφτοί μεντεσέδες βαρέου τύπου 
 • Πιστοποιημένη κλειδαριά πέντε σημείων
 • Κατωκάσι από ανοδειωμένο αλουμίνιο με θερμοδιακοπή
 • Ταμπλάς από κόντρα πλακέ θαλάσσης 30mm ή με τραβέρσες στο κάτω μέρος
 • Βαφή με οικολογικά και υδατοδιαλυτά χρώματα

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΩΝ

 • Παραδοσιακή, Μοντέρνα κατασκευή
 • Μονόφυλλη, Δίφυλλη 
 • Ταμπλάδωτή
 • Τζαμόπορτα 
 • Ραμποτέ κλπ.
 • Δυνατότητα κατασκευής σχεδίου επιλογής 
 • Σύνθετη κατασκευή π.χ. εξώπορτα Pivot ή με κρυφούς μεντεσέδες
 • Δυνατότητα επιλογής ανοιγόμενου παραθύρου πάνω στην πόρτα

Οι ξύλινες μασίφ εξώπορτες ΒΙΕΚΚΟ προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις βάσει των σχεδίων και αναγκών του κάθε πελάτη.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Η εξώπορτα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος όταν πλησιάζει την είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι που θα αντικατοπτρίζει το γούστο και την προσωπικότητά σας.

Όπως ακριβώς κι εσείς, έτσι και ένα κτίριο έχει δικό του προσωπικό στυλ, που μπορεί να εκφραστεί μέσα από το είδος της πόρτας που θα επιλέξετε.

Οι πόρτες εισόδου συχνά πλαισιώνουν την πρώτη εντύπωση για το κτίριο και το σύνολο του χώρου όπου μπορούν να θέσουν τον τόνο για τις υπόλοιπες αποφάσεις του εξωτερικού και εσωτερικού σας design.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Ή ΣΥΓΧΡΟΝΟ DESIGN

Μια παραδοσιακή ξύλινη πόρτα, ειδικά όταν πρόκειται για την εξώπορτα, αμέσως μπορεί να ανεβάσει την αισθητική του κτιρίου και του χώρου σας, διατηρώντας και κάποια στοιχεία παράδοσης ανά περιοχή, όπως στο παράδειγμα του έργου μας για το Bulgari Hotel στα Ιωάννινα.

Μια ξύλινη εξώπορτα, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι έχει μόνο παραδοσιακό χαρακτήρα. Ξύλινες πόρτες κύριας εισόδου με έναν πιο minimal και μοντέρνο design μπορεί να δει κανείς, για παράδειγμα, στο έργο μας για το Myconian Imperial Hotel στη Μύκονο.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Σε περίπτωση που σκέφτεστε την αλλαγή της πόρτας εισόδου σας, πρόκειται για μια απόφαση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη, όπως αυξημένη ενεργειακή απόδοση, βελτιωμένη ασφάλεια και άψογο design.

Οι ξύλινες ενεργειακές εξώπορτες υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται με μεράκι και αφοσίωση από τη ΒΙΕΚΚΟ προσφέρουν αισθητική υψηλών προδιαγραφών που προϊόντα από άλλα υλικά μπορούν μόνο να μιμηθούν.

Οι ξύλινες πόρτες κύριας εισόδου συγκεκριμένα δεν παρέχουν μόνο εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση, αλλά και ασφάλεια υψηλού επιπέδου.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μια ξύλινη εξώπορτα αποτελεί δικαιολογημένα σταθερό ανταγωνισμό για τις πόρτες από χάλυβα και υαλοβάμβακα.

Οι ξύλινες πόρτες έχουν την καλύτερη αντοχή στη φθορά, εφόσον τις φροντίζετε κατάλληλα, καθώς δεν δημιουργούν βαθουλώματα κι αφού οι γρατζουνιές που προκύπτουν από τη χρήση τους μπορούν να επιδιορθωθούν.

Τέλος, μια πόρτα εισόδου μπορεί να ανεβάσει την αξία ενός κτιρίου με πολλαπλούς τρόπους.

Μακροπρόθεσμα, η ποιότητα της πόρτας εισόδου σας και η εξοικονόμηση κόστους που προσφέρει μπορούν να προσελκύσουν αγοραστές και να ανεβάσουν την αγοραστική αξία του ακινήτου σας.

MADE BY ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ

ΕΡΓΑ

Πιστοποιημένα κουφώματα από την ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ, θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Monopatia Mountain Resort - Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια

Τοποθεσία: Άνω Πεδινά- Ζαγοροχώρια Έτος: 2010 Ο ξενώνας Monopatia Resort βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά στο κέντρο του Ζαγορίου, κοντά στο φαράγγι του Βίκου. Ο ξενώνας έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πέτρινη αισθητική που το ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Zagori Suites - Βίτσα

Zagori Suites - Βίτσα

Τοποθεσία: Βίτσα- Ζαγοροχώρια Έτος: 2011 Το Zagori Suites, είναι ένα Luxury Boutique Hotel στη Βίτσα του Κεντρικού Ζαγορίου. Σε απόσταση αναπνοής από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, με εφτά πολυτελής σουίτες με ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Hotel Athina - Ελάτη, Ζαγόρι

Τοποθεσία: Ελάτη- Ζαγόρι Έτος: 2013 Tο Ξενοδοχείο Αθηνά βρίσκεται στο χωριό Ελάτη στο Ζαγόρι, μέσα σε ένα κατάμεστο δάσος. Tο ξενοδοχείο αποτελείται από τρία κτίρια, με δώδεκα δωμάτια τα οποία είναι κατάλληλα για μία οικογένεια.  Στο ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Grand Sarai Hotel - Ναύπλιο

Τοποθεσία: Ναύπλιο Έτος: 2009 Το ξενοδοχείο Grand Sarai βρίσκεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου. Όντας κάποτε το πρώτο Ελεγκτικό Συνέδριο του Νεότερου Ελληνικού κράτους, μεταμορφώθηκε σε ένα ξενοδοχείο μοντέρνας αισθητικής, ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Myconian Imperial Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Μύκονος Έτος: 2002 To Myconian Imperial είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μύκονο. Χτισμένο πάνω από την παραλία Ελιά, με την αρχιτεκτονική του να ταιριάζει απόλυτα στο μυκονιάτικο τοπίο. Ένα ξενοδοχείο τέτοιου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Anax Hotel - Μύκονος

Anax Hotel - Μύκονος

Τοποθεσία: Άγιος Ιωάννης, Μύκονος To Anax Resort & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στη Μύκονο. Το Anax Hotel έχει τη κατάλληλη τοποθεσία για να απολαύσετε μία ξεκούραστη άλλα παράλληλα κοσμοπολίτικη ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message
Error Message